Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten- und getreidefreie Brötchen
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
5 Stücke
Υλικά
-
Mandeln, geschält200 g
-
30 g LeinsamenFlohsamen30 g
-
glutenfreies Backpulver2 TL
-
Salz, feinkörnig1 TL
-
Eiweisse3
-
Essig30 g
-
Wasser kochendes250 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
11.2 g
Θερμίδες
1260 kJ /
300 kcal
Λιπαρά
26.2 g
Φυτικές ίνες
6.2 g
Υδατάνθρακες
3.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Glutenfrei Backen
10 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDinkel-Haselnussbrot
2ωρ. 50 λεπτ.
Gedämpfte Chorizo-Brötchen aus dem Nester
2ωρ.
Pita Brote
1ωρ. 35 λεπτ.
Original Bagel
9ωρ. 30 λεπτ.
Ruchbrot aus der Cakeform
3ωρ. 40 λεπτ.
Dinkel Bürli
26ωρ. 30 λεπτ.
Grissini
2ωρ.
Toastbrot
3ωρ.
Gefüllte Vollkornbrötchen mit Gemüsesticks und Dip
1ωρ. 10 λεπτ.
Streuselzopf
1ωρ. 30 λεπτ.
Bürli mit Roggen
12ωρ.
Irisches Buttermilchbrot
45 λεπτ.