
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Chilean sea bass fillet24 - 32 oz
-
lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve½ oz
-
ground white pepper to taste1 pinch
-
carrots peeled, cut into sticks12 oz
-
unsalted butter divided4 oz
-
white miso paste3 oz
-
water28 oz
-
red new potatoes or baby gold, peeled and quartered18 oz
-
fresh green beans trimmed12 oz
-
fine sea salt to taste1 tsp
-
fresh chives finely chopped, to garnish
-
freshly ground rainbow peppercorns to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
590 kcal /
2469 kJ
Πρωτεΐνη
44 g
Λιπαρά
29 g
Υδατάνθρακες
40 g
Φυτικές ίνες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Everyday Cookbook
68 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomato Basil Pasta
45 λεπτ.
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 λεπτ.
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 λεπτ.
Boston Clam Chowder
55 λεπτ.
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 λεπτ.
Garlic Shrimp
35 λεπτ.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1ωρ. 5 λεπτ.
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1ωρ.
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 λεπτ.
Tuna with Penne Pasta
30 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.