
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Chilean sea bass fillet24 - 32 oz
-
lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve½ oz
-
ground white pepper to taste1 pinch
-
carrots peeled, cut into sticks12 oz
-
unsalted butter divided4 oz
-
white miso paste3 oz
-
water28 oz
-
red new potatoes or baby gold, peeled and quartered18 oz
-
fresh green beans trimmed12 oz
-
fine sea salt to taste1 tsp
-
fresh chives finely chopped, to garnish
-
freshly ground rainbow peppercorns to garnish
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
590 kcal /
2469 kJ
Πρωτεΐνη
44 g
Λιπαρά
29 g
Υδατάνθρακες
40 g
Φυτικές ίνες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Everyday Cookbook
68 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνShrimp and Green Pea Pasta
40 λεπτ.
Paella
30 λεπτ.
Shrimp Orzo with Peas
30 λεπτ.
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 λεπτ.
Cod with Citrus Butter
50 λεπτ.
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 λεπτ.
Snapper with Spiced Oil
Καμία βαθμολογία
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 λεπτ.
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 λεπτ.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1ωρ.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1ωρ. 5 λεπτ.
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20 λεπτ.