
Συσκευές & Αξεσουάρ
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 porties
Υλικά
-
water1750 g
-
pruimtomaten6
-
aubergines (1-2 stukken)500 g
-
verse mozzarella (2 bollen)250 g
-
gerookte zalm (120-130 g)6 sneetjes
-
volle yoghurt1
-
mosterd1 tl
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse basilicumbladeren als garnering6
-
amandel, geschaafd geroosterd, als garnering30 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
257 kcal /
1074 kJ
Πρωτεΐνη
17.09 g
Λιπαρά
18.14 g
Υδατάνθρακες
6.36 g
Φυτικές ίνες
2.52 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Lekker en licht
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMousse van tonijn
10min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Rode bietensalade
10min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15min
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Nessuna valutazione
Gyoza met kip en knoflook
45min
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
Nessuna valutazione
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Nessuna valutazione
Krokante Onsen Eieren met Kool
Nessuna valutazione
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Nessuna valutazione