
Συσκευές & Αξεσουάρ
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 porties
Υλικά
-
water1750 g
-
pruimtomaten6
-
aubergines (1-2 stukken)500 g
-
verse mozzarella (2 bollen)250 g
-
gerookte zalm (120-130 g)6 sneetjes
-
volle yoghurt1
-
mosterd1 tl
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse basilicumbladeren als garnering6
-
amandel, geschaafd geroosterd, als garnering30 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
257 kcal /
1074 kJ
Πρωτεΐνη
17.09 g
Λιπαρά
18.14 g
Υδατάνθρακες
6.36 g
Φυτικές ίνες
2.52 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Lekker en licht
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBroccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 Min
Sushi donuts
50 Min
Koolsla
10 Min
Salade van gehakte groenten
10 Min
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
Keine Bewertungen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Keine Bewertungen
Green Godess Salade
20 Min
Taco's met Groenten en Kidneybonen
Keine Bewertungen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Keine Bewertungen
Hartige taartjes met broccoli en spek
Keine Bewertungen
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen