Συσκευές & Αξεσουάρ
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 porties
Υλικά
-
water1750 g
-
pruimtomaten6
-
aubergines (1-2 stukken)500 g
-
verse mozzarella (2 bollen)250 g
-
gerookte zalm (120-130 g)6 sneetjes
-
volle yoghurt1
-
mosterd1 tl
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse basilicumbladeren als garnering6
-
amandel, geschaafd geroosterd, als garnering30 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
17.09 g
Θερμίδες
1074 kJ /
257 kcal
Λιπαρά
18.14 g
Φυτικές ίνες
2.52 g
Υδατάνθρακες
6.36 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Lekker en licht
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSushi donuts
50 λεπτ.
Salade van Rode Biet en Aardbei
Καμία βαθμολογία
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Καμία βαθμολογία
Tumis Buncis
Καμία βαθμολογία
Groente-Omeletten
30 λεπτ.
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12ωρ. 20 λεπτ.
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40 λεπτ.
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Καμία βαθμολογία
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45 λεπτ.
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25 λεπτ.
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Καμία βαθμολογία
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50 λεπτ.