Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Topping

Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Topping

4.5 278 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Hartkäse (z.B. Parmesan oder Montello), in Stücken
    50 g
  • Haselnüsse
    50 g
  • Knoblauchzehen halbiert
    1 - 2
  • Zwiebeln halbiert
    60 g
  • Butter in Stücken
    40 g
  • getrocknete Berberitzen (προαιρετικό πεδίο)
    30 g
    30 g getrocknete Marillen, entsteint, klein gehackt
  • Brokkoli
    500 g
  • Risottoreis
    250 g
  • Wasser
    650 g
  • Weißwein
    100 g
    100 g Wasser
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen etwas mehr zum Garnieren
    ¼ TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 TL
    1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 466 kcal / 1949 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 57 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Νάτριο 777 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων