Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer

Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer

3.8 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • rote Peperoni in Stücken (3 x 3 cm)
    150 g
  • rote Zwiebeln in Vierteln
    150 g
  • Knoblauchzehen ungeschält
    2
  • Olivenöl, nativ
    1 EL
  • Ingwer
    30 g
  • Olivenöl, nativ
    30 g
  • Kreuzkümmel, gemahlen
    1 TL
  • Koriander, gemahlen
    1 TL
  • Kartoffeln geschält und in Stücken (2 x 2 cm)
    120 g
  • Wasser
    800 g
  • Gemüse-Bouillon Paste
    1 ½ EL
    1 ½ Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
  • feinkörniges Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    1 TL
  • Quark
    4 EL
    4 EL griechisches Joghurt

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 178 kcal / 745 kJ
Πρωτεΐνη 5.74 g
Λιπαρά 13.05 g
Υδατάνθρακες 9.46 g
Φυτικές ίνες 1.89 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων