Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmorejo
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
natives Olivenöl extra150 g
-
Eier hartgekocht (zum Garnieren)4
-
Serranoschinken gewürfelt (zum Garnieren)100 g
-
Knoblauchzehen nach Geschmack1 - 2
-
Rispentomaten1000 g
-
Salz1 TL
-
Weissbrot (vom Vortag), in Stücken (2 cm)150 g
-
Essig30 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
13.04 g
Θερμίδες
1771 kJ /
424 kcal
Λιπαρά
33.19 g
Υδατάνθρακες
18.15 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Choche wiä no niä.
203 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Mediterrane Küche
67 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1ωρ.
Thai Tom Yum
45 λεπτ.
Linsenragout
1ωρ.
Bouillabaisse
1ωρ.
Tom Kha Gai
45 λεπτ.
Gulaschsuppe
1ωρ. 15 λεπτ.
Ungarische Pilzsuppe
35 λεπτ.
Thai Tom Yum
45 λεπτ.
Pasta e lenticchie
50 λεπτ.
Nudelsuppe mit Räuchertofu
35 λεπτ.
Minestrone mit Kichererbsen
40 λεπτ.
Tomatensuppe mit geröstetem Buchweizen und Gruyère
35 λεπτ.