Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmorejo
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
natives Olivenöl extra150 g
-
Eier hartgekocht (zum Garnieren)4
-
Serranoschinken gewürfelt (zum Garnieren)100 g
-
Knoblauchzehen nach Geschmack1 - 2
-
Rispentomaten1000 g
-
Salz1 TL
-
Weissbrot (vom Vortag), in Stücken (2 cm)150 g
-
Essig30 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
13.04 g
Θερμίδες
1771 kJ /
424 kcal
Λιπαρά
33.19 g
Υδατάνθρακες
18.15 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Choche wiä no niä.
204 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

Mediterrane Küche
67 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTom Kha Gai
45 λεπτ.
Peperonicremesuppe
20 λεπτ.
Thai Tom Yum
Καμία βαθμολογία
Linsenragout
Καμία βαθμολογία
Bouillabaisse
1ωρ.
Gulaschsuppe
1ωρ. 15 λεπτ.
Süsskartoffel-Mais Suppe
45 λεπτ.
Ungarische Pilzsuppe
35 λεπτ.
Linsen- und Bohnensuppe
40 λεπτ.
Thai Tom Yum
45 λεπτ.
Süsskartoffel-Tomatensuppe mit Curry-Croûtons
40 λεπτ.
Pasta e lenticchie
50 λεπτ.