
Συσκευές & Αξεσουάρ
Paella with kidney beans
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
onions cut into halves150 g
-
garlic cloves3
-
olive oil20 g
-
water350 g
-
saffron powder1 sachet
-
fine salt plus extra to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
tomatoes seeded and diced350 g
-
carrots diced80 g
-
fresh green peas100 g
-
fresh green beans cut into pieces120 g
-
courgettes diced75 g
-
yellow courgettes diced75 g
-
herbes de Provence, dried1 tsp
-
long-grain rice200 g
-
canned kidney beans rinsed under cold water100 g
-
lemon juice only½
-
Kalamata olives, pitted60 g
-
olives, pitted provençale style60 g
-
fresh parsley leaves finely chopped1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
1649 kJ /
391 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
11 g
Υδατάνθρακες
55 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vibrant Vegan
10 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSaag Paneer
13ωρ.
Potato cakes
45 λεπτ.
Gnocchi tricolore
35 λεπτ.
Vegetarian chilli
1ωρ. 5 λεπτ.
Curried lentils and steamed pumpkin
1ωρ. 15 λεπτ.
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1ωρ. 15 λεπτ.
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1ωρ. 5 λεπτ.
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 λεπτ.
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1ωρ.
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1ωρ. 40 λεπτ.
Paneer tikka pizza
2ωρ.
Vegetarian cassoulet with pulses
40 λεπτ.