Συσκευές & Αξεσουάρ
Paella with kidney beans
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
onions cut into halves150 g
-
garlic cloves3
-
olive oil20 g
-
water350 g
-
saffron powder1 sachet
-
fine salt plus extra to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
tomatoes seeded and diced350 g
-
carrots diced80 g
-
100 g frozen green peas, defrostedfresh green peas100 g
-
fresh green beans cut into pieces120 g
-
courgettes diced75 g
-
yellow courgettes diced75 g
-
herbes de Provence, dried1 tsp
-
long-grain rice200 g
-
canned kidney beans rinsed under cold water100 g
-
lemon juice only½
-
60 g black olives, pittedKalamata olives, pitted60 g
-
olives, pitted provençale style60 g
-
fresh parsley leaves finely chopped1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
1649 kJ /
391 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
11 g
Υδατάνθρακες
55 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Vibrant Vegan
10 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza with red pepper sauce, spinach and eggs
1ωρ. 45 λεπτ.
Cauliflower cheese
55 λεπτ.
Vegetarian chilli
1ωρ. 5 λεπτ.
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1ωρ. 15 λεπτ.
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 λεπτ.
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1ωρ.
Paneer tikka pizza
2ωρ.
Eggs in Falafel coating with yoghurt sauce
Καμία βαθμολογία
Red lentil and carrot patties with schug sauce
20 λεπτ.
Potato cakes
45 λεπτ.
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
30 λεπτ.
Jacket potato mice
1ωρ. 15 λεπτ.