
Συσκευές & Αξεσουάρ
Veal stew (Blanquette de veau)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water700 g
-
fresh thyme1 sprig
-
dried bay leaves2
-
fresh flat-leaf parsley1 bunch
-
veal meat cut in pieces (approx 2cm x 3cm)600 g
-
carrots cut in slices (1 cm)300 g
-
leeks cut in slices (1 cm)200 g
-
fresh white button mushrooms cut in quarters300 g
-
butter20 g
-
flour15 g
-
salt½ tsp
-
ground pepper¼ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
310 kcal /
1293 kJ
Πρωτεΐνη
26 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
15 g
Φυτικές ίνες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

French Tradition on your Table
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken with creamy vegetable sauce
50 λεπτ.
Cottage pie
1ωρ. 15 λεπτ.
Chicken skewers with peanut satay sauce
2ωρ.
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 λεπτ.
Chicken and warm potato salad
55 λεπτ.
Chicken breasts pizzaiola
55 λεπτ.
Quick Thai chicken curry
40 λεπτ.
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1ωρ. 10 λεπτ.
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1ωρ. 15 λεπτ.
Chicken and pepper souvlaki with rice
1ωρ. 5 λεπτ.
Caribbean stew and Steamed rice cups
9ωρ. 15 λεπτ.
Korean barbecue pork with rice salad
40 λεπτ.