Chickpea soup (Revithia)

Chickpea soup (Revithia)

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • brown onions cut in halves
    150 g
  • olive oil
    50 g
  • dried chickpeas soaked overnight, rinsed and drained
    250 g
  • water
    1350 g
  • salt
    2 tsp
  • water chilled
    250 g
  • plain flour
    30 g
  • freshly squeezed lemon juice (approx. 1/2 lemon)
    20 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 251 kcal / 1054 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 27 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων