Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
cauliflower cut into florets (approx. 6 florets)10 oz
-
olive oil2 tbsp
-
lacinato kale cut into pieces (2 in.), stems removed (approx. 1 bunch)5 oz
-
garlic cloves3
-
Roma tomatoes halved16 oz
-
balsamic vinegar plus extra to garnish1 tbsp
-
olive oil plus extra to garnish1 oz
-
fresh basil leaves½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
water24 oz
-
black lentils4 oz
-
feta cheese drained and crumbled3 oz
-
freshly ground black pepper to taste
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
551.3 mg
Πρωτεΐνη
9.4 g
Θερμίδες
952.4 kJ /
227.6 kcal
Λιπαρά
12.9 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.5 g
Υδατάνθρακες
21 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Veggie Table
51 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEgg Salad
30min
Ham and Béchamel Croquettes
9h 50min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Cheese Balls Three Ways
2h 30min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Chicken Meatballs in Marinara Sauce
30h
Chopped Vegetable Salad
10min
Blinis - Buckwheat Pancakes
1h 30min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Eggplant and Lentil Salad
40min
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55min
Quick Cheese Soufflés
45min