
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
cauliflower cut into florets (approx. 6 florets)10 oz
-
olive oil2 tbsp
-
lacinato kale cut into pieces (2 in.), stems removed (approx. 1 bunch)5 oz
-
garlic cloves3
-
Roma tomatoes halved16 oz
-
balsamic vinegar plus extra to garnish1 tbsp
-
olive oil plus extra to garnish1 oz
-
fresh basil leaves½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
water24 oz
-
black lentils4 oz
-
feta cheese drained and crumbled3 oz
-
freshly ground black pepper to taste
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
227.6 kcal /
952.4 kJ
Πρωτεΐνη
9.4 g
Λιπαρά
12.9 g
Υδατάνθρακες
21 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.5 g
Νάτριο
551.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Veggie Table
51 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Fish Ceviche
3h 25min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
White Bean Salad
5min
Quick Cheese Soufflés
45min
Coleslaw
10min
Mini Burger Sliders
1h 50min
Buckwheat Crêpes
45min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45min