
Συσκευές & Αξεσουάρ
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
onions halved100 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
ground cumin to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground cinnamon plus 1 pinch for dusting1 Tbsp
-
ground coriander to taste1 ½ - 2 tsp
-
dried fennel seeds2 tsp
-
saffron1 pinch
-
duck breasts, skinless cut in pieces (3 cm)600 g
-
dried apricots, pitted quartered150 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
lemons finely grated zest and juice2
-
water80 g
-
toasted pine nuts plus extra for garnishing50 g
-
filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)4 sheets
-
icing sugar1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
477 kcal /
1997 kJ
Πρωτεΐνη
37 g
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
37 g
Φυτικές ίνες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνYorkshire Pudding
1h
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1h
Crusty Spelt Bread
2h 20min
Four Cheese Pizza
2h 35min
Neapolitan Pizza
9h
Onion Focaccia
3h 20min
Feta and Herb Muffins
35min
Cheese and Bacon Pastries
35min
Vegetable Waffles
15min
Crab Tart
2h 30min
Rainbow Flat Bread
Nenhuma avaliação
Creamy Feta Dip
5min