
Συσκευές & Αξεσουάρ
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
onions halved100 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
ground cumin to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground cinnamon plus 1 pinch for dusting1 Tbsp
-
ground coriander to taste1 ½ - 2 tsp
-
dried fennel seeds2 tsp
-
saffron1 pinch
-
duck breasts, skinless cut in pieces (3 cm)600 g
-
dried apricots, pitted quartered150 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
lemons finely grated zest and juice2
-
water80 g
-
toasted pine nuts plus extra for garnishing50 g
-
filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)4 sheets
-
icing sugar1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
477 kcal /
1997 kJ
Πρωτεΐνη
37 g
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
37 g
Φυτικές ίνες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomato Basil Chicken Quiche
1ωρ.
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1ωρ. 5 λεπτ.
Savoury Flapjacks
40 λεπτ.
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1ωρ.
Lamb and Leek Pie
2ωρ.
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1ωρ. 20 λεπτ.
Rainbow Flat Bread
Καμία βαθμολογία
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1ωρ.
Pizza Mummy
1ωρ. 20 λεπτ.
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1ωρ. 45 λεπτ.
Cornish Pasty
1ωρ. 30 λεπτ.
Sausage Rolls
1ωρ. 10 λεπτ.