Pizza frescolina

Pizza frescolina

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

Impasto
  • 220 g di acqua
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 20 g di lievito fresco
    2 cucchiaini di lievito secco, (10 g circa)
  • 400 g di farina manitoba + q.b.
    400 g di farina per pizza, + q.b.
  • 30 g di olio di semi (girasole o arachidi) + q.b.
  • 1 cucchiaino di sale
Farcitura
  • 100 g di passata di pomodoro
  • 2 - 4 foglie di basilico fresco pulite ed asciugate
  • 2 - 3 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco
  • 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 10 pomodori ciliegino tagliati a metà
  • 90 g di rucola le foglie pulite ed asciugate
  • 200 g di burrata

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 834 kcal / 3489 kJ
Πρωτεΐνη 31 g
Λιπαρά 38 g
Υδατάνθρακες 99 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων