
Συσκευές & Αξεσουάρ
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh parsley leaves10 g
-
olive oil50 g
-
shallots80 g
-
leeks (white part only), cut in pieces150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water550 g
-
dried Puy lentils200 g
-
vegetable stock paste homemade1 heaped Tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh spinach leaves150 g
-
large eggs4
-
goat's cheese, soft100 g
-
Greek yoghurt70 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
29 g
Θερμίδες
2076 kJ /
496 kcal
Λιπαρά
28 g
Φυτικές ίνες
11 g
Υδατάνθρακες
27 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChana Masala
45 λεπτ.
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1ωρ. 45 λεπτ.
Chickpea Pancakes
20 λεπτ.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1ωρ.
Nacho Gratin
1ωρ.
Boston Baked Beans
20 λεπτ.
Sumac-spiced Houmous
5 λεπτ.
Goat's Cheese Pie
1ωρ. 10 λεπτ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 λεπτ.
Nut Balls with Tomato Sauce
50 λεπτ.
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13ωρ. 25 λεπτ.