
Συσκευές & Αξεσουάρ
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh parsley leaves10 g
-
olive oil50 g
-
shallots80 g
-
leeks (white part only), cut in pieces150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water550 g
-
dried Puy lentils200 g
-
vegetable stock paste homemade1 heaped Tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh spinach leaves150 g
-
large eggs4
-
goat's cheese, soft100 g
-
Greek yoghurt70 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
496 kcal /
2076 kJ
Πρωτεΐνη
29 g
Λιπαρά
28 g
Υδατάνθρακες
27 g
Φυτικές ίνες
11 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpanish Tortilla - Tortilla Española
45 λεπτ.
Coconut Dhal
20 λεπτ.
Baby-friendly Sweetcorn and Ricotta Fritters
20 λεπτ.
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 λεπτ.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 λεπτ.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 λεπτ.
Cape Malay Vegetable Curry
35 λεπτ.
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1ωρ. 20 λεπτ.
Tomato and Vegetable Quiche
1ωρ. 45 λεπτ.
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 λεπτ.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 λεπτ.