
Συσκευές & Αξεσουάρ
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh parsley leaves10 g
-
olive oil50 g
-
shallots80 g
-
leeks (white part only), cut in pieces150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water550 g
-
dried Puy lentils200 g
-
vegetable stock paste homemade1 heaped Tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh spinach leaves150 g
-
large eggs4
-
goat's cheese, soft100 g
-
Greek yoghurt70 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
496 kcal /
2076 kJ
Πρωτεΐνη
29 g
Λιπαρά
28 g
Υδατάνθρακες
27 g
Φυτικές ίνες
11 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChickpea and Tomato Rogan Josh
25 λεπτ.
Coconut Dhal
20 λεπτ.
Vegetable Biryani
50 λεπτ.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 λεπτ.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 λεπτ.
Chick Pea Curry
35 λεπτ.
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 λεπτ.
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1ωρ.
Tempeh Bolognaise
30 λεπτ.
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 λεπτ.
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30 λεπτ.
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1ωρ. 25 λεπτ.