Συσκευές & Αξεσουάρ
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh parsley leaves10 g
-
olive oil50 g
-
shallots80 g
-
leeks (white part only), cut in pieces150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water550 g
-
dried Puy lentils200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste homemade1 heaped Tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh spinach leaves150 g
-
large eggs4
-
goat's cheese, soft100 g
-
Greek yoghurt70 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
29 g
Θερμίδες
2076 kJ /
496 kcal
Λιπαρά
28 g
Φυτικές ίνες
11 g
Υδατάνθρακες
27 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGreen Goddess Quinoa Salad
40 min
Cauliflower cheese
55 min
Cauliflower Mac and Cheese
1 godz. 40 min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 godz.
Palak Paneer
45 min
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Pudla with Spinach and Paneer
1 godz.
Kale Meat(less) Balls
30 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min