
Συσκευές & Αξεσουάρ
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portion
Υλικά
Stuffed Aubergines
-
aubergines3
-
fine sea salt2 pinches
-
olive oil80 g
-
bulgar wheat100 g
-
water250 g
-
spring onions cut in pieces50 g
-
red peppers cut in pieces100 g
Saffron Yoghurt
-
lemon juice, freshly squeezed30 g
-
olive oil50 g
-
saffron1 tsp
-
garlic clove1
-
Greek yoghurt180 g
-
pomegranate seeds50 g
-
toasted pine nuts30 g
-
fresh basil leaves20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1653 kJ /
395 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
10 g
Υδατάνθρακες
29 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChana Masala
45 λεπτ.
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1ωρ. 45 λεπτ.
Chickpea Pancakes
20 λεπτ.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1ωρ.
Nacho Gratin
1ωρ.
Boston Baked Beans
20 λεπτ.
Sumac-spiced Houmous
5 λεπτ.
Goat's Cheese Pie
1ωρ. 10 λεπτ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 λεπτ.
Nut Balls with Tomato Sauce
50 λεπτ.
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13ωρ. 25 λεπτ.