
Συσκευές & Αξεσουάρ
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portion
Υλικά
Stuffed Aubergines
-
aubergines3
-
fine sea salt2 pinches
-
olive oil80 g
-
bulgar wheat100 g
-
water250 g
-
spring onions cut in pieces50 g
-
red peppers cut in pieces100 g
Saffron Yoghurt
-
lemon juice, freshly squeezed30 g
-
olive oil50 g
-
saffron1 tsp
-
garlic clove1
-
Greek yoghurt180 g
-
pomegranate seeds50 g
-
toasted pine nuts30 g
-
fresh basil leaves20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
395 kcal /
1653 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
29 g
Φυτικές ίνες
10 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSun-dried Tomato Pesto Lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1ωρ. 45 λεπτ.
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1ωρ. 20 λεπτ.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1ωρ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Vegan Burgers
45 λεπτ.
Vegan Bean Burgers
1ωρ. 20 λεπτ.
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1ωρ. 15 λεπτ.
Dal Makhani
9ωρ. 30 λεπτ.
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 λεπτ.
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 λεπτ.
Vegan Aubergine Rolls
11ωρ. 15 λεπτ.