Συσκευές & Αξεσουάρ
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portion
Υλικά
Stuffed Aubergines
-
aubergines3
-
fine sea salt2 pinches
-
olive oil80 g
-
bulgur wheat100 g
-
water250 g
-
spring onions cut in pieces50 g
-
red peppers cut in pieces100 g
Saffron Yoghurt
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
olive oil50 g
-
saffron1 tsp
-
garlic clove1
-
Greek yoghurt180 g
-
pomegranate seeds50 g
-
toasted pine nuts30 g
-
fresh basil leaves20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1653 kJ /
395 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
10 g
Υδατάνθρακες
29 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGreen Goddess Quinoa Salad
40 λεπτ.
Cauliflower cheese
55 λεπτ.
Cauliflower Mac and Cheese
1ωρ. 40 λεπτ.
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2ωρ.
Palak Paneer
45 λεπτ.
Mushroom Wellington
2ωρ. 20 λεπτ.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1ωρ. 15 λεπτ.
Pudla with Spinach and Paneer
1ωρ.
Kale Meat(less) Balls
30 λεπτ.
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12ωρ. 45 λεπτ.
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 λεπτ.