
Συσκευές & Αξεσουάρ
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portion
Υλικά
Stuffed Aubergines
-
aubergines3
-
fine sea salt2 pinches
-
olive oil80 g
-
bulgar wheat100 g
-
water250 g
-
spring onions cut in pieces50 g
-
red peppers cut in pieces100 g
Saffron Yoghurt
-
lemon juice, freshly squeezed30 g
-
olive oil50 g
-
saffron1 tsp
-
garlic clove1
-
Greek yoghurt180 g
-
pomegranate seeds50 g
-
toasted pine nuts30 g
-
fresh basil leaves20 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
395 kcal /
1653 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
29 g
Φυτικές ίνες
10 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Coconut Dhal
20 Min
Vegetable Biryani
50 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Chick Pea Curry
35 Min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 Min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 Std.
Tempeh Bolognaise
30 Min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30 Min
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1 Std. 25 Min