
Συσκευές & Αξεσουάρ
Raw cauliflower tabouli
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Dressing
-
garlic clove1
-
lemon juice50 g
-
extra virgin olive oil90 g
-
sumac plus extra to serve1 tsp
-
ground cumin1 tsp
Salad
-
fresh mint leaves only9 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only9 sprigs
-
cauliflower cut into florets (approx. 3 cm)400 g
-
red onion cut into quarters145 g
-
carrot cut into pieces (approx. 3 cm)100 g
-
fennel bulb trimmed and cut into small cubes (approx. 1 cm)1
-
Lebanese cucumbers cut into small cubes (approx. 1 cm)2
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 230 g after draining)400 g
-
tomatoes cut into pieces (approx. 1-2 cm)200 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
white sesame seeds toasted, to serve1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
238.7 mg
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
718 kJ /
170.8 kcal
Λιπαρά
9.3 g
Φυτικές ίνες
7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Υδατάνθρακες
12.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Eat Well
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed cabbage rolls with spicy sauce
45min
Savoury potato and onion bake
1h 30min
Nasi lemak (coconut rice)
20min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Peanut and soba noodle slaw
20min
Sicilian prawn salad
40min
Tempura vegetables
30min
Aussie potato salad
1h 30min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Almond biscotti
1h 10min