
Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked Mackerel Pâté
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Paté
-
fresh horseradish peeled5 - 10 g
-
cream cheese125 g
-
crème fraîche100 g
-
smoked mackerel fillets skinned and checked for bones360 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice to taste
Topping
-
unsalted butter diced150 g
-
horseradish relish hot15 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped2 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
734 kcal /
3032 kJ
Πρωτεΐνη
22 g
Λιπαρά
71 g
Υδατάνθρακες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

DAVID EVERITT - MATTHIAS
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChilli Cheese Nachos
40 λεπτ.
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15 λεπτ.
Detox Salad
10 λεπτ.
Aubergine and Lentil Salad
40 λεπτ.
Fennel Apple Salad
20 λεπτ.
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 λεπτ.
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 λεπτ.
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1ωρ. 35 λεπτ.
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 λεπτ.
Raw Asian Salad
10 λεπτ.
Patatas Bravas with Chorizo
1ωρ. 20 λεπτ.
Dhokla
30 λεπτ.