
Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked Mackerel Pâté
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Paté
-
fresh horseradish peeled5 - 10 g
-
cream cheese125 g
-
crème fraîche100 g
-
smoked mackerel fillets skinned and checked for bones360 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice to taste
Topping
-
unsalted butter diced150 g
-
horseradish relish hot15 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped2 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
22 g
Θερμίδες
3032 kJ /
734 kcal
Λιπαρά
71 g
Υδατάνθρακες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

DAVID EVERITT - MATTHIAS
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLeftover Chicken Kimchi Salad
15 λεπτ.
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2ωρ. 35 λεπτ.
Halloumi Salad
20 λεπτ.
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2ωρ. 35 λεπτ.
Black Bean Houmous with Maize Chips
1ωρ. 15 λεπτ.
Broccoli Cream Soup with Croutons
1ωρ.
Supreme Plant Poke Bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1ωρ. 35 λεπτ.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1ωρ. 25 λεπτ.
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1ωρ. 10 λεπτ.
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 λεπτ.
Crisp Onsen Eggs
2ωρ.