Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegetable Soup
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
potatoes cut in pieces (see tip)300 g
-
tomatoes halved100 g
-
onions quartered80 g
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut in pieces400 g
-
fresh parsley cut in pieces2 sprigs
-
fine sea salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
water adjust to taste (see tip)600 g
-
olive oilunsalted butter diced20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
346.3 mg
Πρωτεΐνη
3.2 g
Θερμίδες
440.2 kJ /
105.2 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.8 g
Υδατάνθρακες
17.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
The Basic Cookbook 2018
174 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDanish Split Pea Soup
1 Std.
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 Min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Chicken and Vegetable Soup
1 Std. 30 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min
Grisons Barley Soup
55 Min
Curried Butternut Cream Soup
35 Min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 Std. 45 Min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 Std. 25 Min
Prawn And Chicken Laksa
40 Min
Carrot and Ginger Soup
5 Min
Raw Beetroot Soup
5 Min