
Συσκευές & Αξεσουάρ
Miso Soup with Vegetables
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
oil10 g
-
fresh shiitake mushrooms quartered200 g
-
carrots cut in matchsticks150 g
-
leeks cut in matchsticks95 g
-
liquid vegetable stock900 g
-
miso40 g
-
water80 g
-
firm tofu cubed (1 cm)250 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
spring onions cut in thin slices (3 mm)6
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
90 kcal /
377 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
7 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

JAPANESE CUISINE
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνJanek's Chicken Soup
2ωρ.
Creamy mushroom soup
20 λεπτ.
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 λεπτ.
Curried Sweet Potato Soup
30 λεπτ.
Watercress Soup
25 λεπτ.
Cucumber Soup
25 λεπτ.
Creamy Tomato Soup
25 λεπτ.
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 λεπτ.
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1ωρ. 40 λεπτ.
Carrot and Coriander Soup
25 λεπτ.
Cullen Skink
45 λεπτ.
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1ωρ. 25 λεπτ.