Συσκευές & Αξεσουάρ
Miso Soup with Vegetables
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
oil10 g
-
fresh shiitake mushrooms quartered200 g
-
carrots cut in matchsticks150 g
-
leeks cut in matchsticks95 g
-
liquid vegetable stock900 g
-
miso40 g
-
water80 g
-
firm tofu cubed (1 cm)250 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
spring onions cut in thin slices (3 mm)6
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
377 kJ /
90 kcal
Λιπαρά
4 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Υδατάνθρακες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
JAPANESE CUISINE
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChorizo and Butternut Squash Soup
30 λεπτ.
Jewish Chicken Soup
50 λεπτ.
Spiced Moroccan Lentil Soup
40 λεπτ.
Bulgar and Red Lentil Soup
1ωρ.
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 λεπτ.
Versatile Smooth Soup
45 λεπτ.
Carrot and Coriander Soup
25 λεπτ.
Leek and Potato Soup (TM5)
40 λεπτ.
Detoxifying Thai Soup
25 λεπτ.
Raw Beetroot Soup
5 λεπτ.
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 λεπτ.
Cullen Skink
45 λεπτ.