Συσκευές & Αξεσουάρ
Miso Soup with Vegetables
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
oil10 g
-
fresh shiitake mushrooms quartered200 g
-
carrots cut in matchsticks150 g
-
leeks cut in matchsticks95 g
-
liquid vegetable stock900 g
-
miso40 g
-
water80 g
-
firm tofu cubed (1 cm)250 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
spring onions cut in thin slices (3 mm)6
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
377 kJ /
90 kcal
Λιπαρά
4 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Υδατάνθρακες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
JAPANESE CUISINE
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDanish Split Pea Soup
1ωρ.
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 λεπτ.
Beef Goulash Soup
1ωρ. 15 λεπτ.
Chicken and Vegetable Soup
1ωρ. 30 λεπτ.
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 λεπτ.
Grisons Barley Soup
55 λεπτ.
Curried Butternut Cream Soup
35 λεπτ.
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12ωρ. 45 λεπτ.
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1ωρ. 25 λεπτ.
Prawn And Chicken Laksa
40 λεπτ.
Carrot and Ginger Soup
5 λεπτ.
Raw Beetroot Soup
5 λεπτ.