
Συσκευές & Αξεσουάρ
冬菜鴨湯
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蔥 ,切段 (約5公分)20 克
-
薑 ,切片10 克
-
油2 大匙
-
米酒2 大匙
-
水1200 克
-
帶皮去骨鴨腿 ,川燙,切塊(約3公分)380 克
-
冬菜30 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 人份
Θερμίδες
1302 kcal /
5485 kJ
Πρωτεΐνη
56 g
Λιπαρά
113 g
Υδατάνθρακες
20 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

回家喝湯
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν