
Συσκευές & Αξεσουάρ
蝦仁餛飩湯
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
高麗菜葉 ,切塊300 克
-
鹽2 ¼ 茶匙
-
豬絞肉150 克
-
水15 克
-
醬油15 克
-
米酒10 克
-
白胡椒粉¾ 茶匙
-
蝦仁120 克
-
餛飩皮20 片
-
蒜頭5 克
-
蔥 ,只取蔥白5 克
-
薑5 克
-
香油1 ½ 大匙
-
肉類高湯 (大骨或雞肉皆可)1200 克
-
魚露1 茶匙
-
榨菜40 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
25 g
Θερμίδες
1517 kJ /
366.5 kcal
Λιπαρά
22.5 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Υδατάνθρακες
18 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

回家喝湯
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν