
Συσκευές & Αξεσουάρ
木耳蓮藕排骨湯
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
排骨 ,以滾水川燙去血水300 克
-
水1200 克
-
薑 ,切片10 克
-
米酒3 大匙
-
新鮮蓮藕 ,切片200 克
-
新鮮黑木耳 ,切片50 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
358.3 kcal /
1499.3 kJ
Πρωτεΐνη
19.3 g
Λιπαρά
23.3 g
Υδατάνθρακες
15.3 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

回家喝湯
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν