
Συσκευές & Αξεσουάρ
金花赤肉湯
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
香油2 ½ 茶匙
-
豬肉 ,切片(厚約0.3公分)200 克
-
嫩薑 ,切絲10 克
-
乾金針 ,先以清水泡軟,瀝乾40 克
-
杏鮑菇 ,切片70 克
-
水1200 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
蔥 ,切蔥花10 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
160.5 kcal /
661.2 kJ
Πρωτεΐνη
13.8 g
Λιπαρά
7.5 g
Υδατάνθρακες
13.2 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

回家喝湯
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν