金花赤肉湯

金花赤肉湯

4.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 香油
    2 ½ 茶匙
  • 豬肉 ,切片(厚約0.3公分)
    200 克
  • 嫩薑 ,切絲
    10 克
  • 乾金針 ,先以清水泡軟,瀝乾
    40 克
  • 杏鮑菇 ,切片
    70 克
  • 1200 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • ,切蔥花
    10 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 160.5 kcal / 661.2 kJ
Πρωτεΐνη 13.8 g
Λιπαρά 7.5 g
Υδατάνθρακες 13.2 g
Φυτικές ίνες 4.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων