
Συσκευές & Αξεσουάρ
山藥鮮魚蛤蜊湯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
魚高湯1300 克
-
薑 ,切絲10 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨300 克
-
石斑魚片 ,切塊300 克
-
米酒3 大匙
-
新鮮山藥 ,去皮,切片(詳見要訣)150 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑麻油½ 茶匙
-
蔥 ,切蔥花10 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
145.8 kcal /
609 kJ
Πρωτεΐνη
19.2 g
Λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
10 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

回家喝湯
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν