
Συσκευές & Αξεσουάρ
枸杞絲瓜雞片湯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
雞胸肉 ,切片(厚約0.5公分)230 克
-
鹽2 ¼ 茶匙
-
水 (含醃肉和煮湯用)1215 克
-
蛋白1 顆
-
太白粉1 茶匙
-
薑 ,切絲10 克
-
油1 大匙
-
乾金針 ,以清水浸泡約30分鐘,瀝乾10 克
-
絲瓜 ,去皮,切滾刀塊300 克
-
枸杞10 克
-
香油½ 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
83.7 kcal /
345.8 kJ
Πρωτεΐνη
9.7 g
Λιπαρά
3.3 g
Υδατάνθρακες
4 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

回家喝湯
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν