
Συσκευές & Αξεσουάρ
Oliven-Rosmarin-Fougasse
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Oliven schwarz, entsteint100 g
-
Rosmarin abgezupft10 Zweige
-
Thymian abgezupft15 Zweige
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bestreuen550 g
-
Wasser320 g
-
Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen10 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Zucker1 TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
394 kcal /
1648 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
70 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 1/2018
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMediterranes Baguette
15 Std.
Himbeer-Mascarpone-Torte
3 Std.
Fußballbrot mit Paprikadip
2 Std. 30 Min
Hot Dog Muffin Style
2 Std.
Käse-Kräcker
1 Std.
Partyähre
1 Std. 50 Min
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2 Std.
Mediterranes Pane Bianco
2 Std.
Tomato Rolls
2 Std. 50 Min
Monkey Bread
3 Std.
Glutenfreie Speck-Quiche
1 Std. 40 Min
Waldmeister-Erdbeer-Torte
6 Std. 30 Min