Συσκευές & Αξεσουάρ
Oliven-Rosmarin-Fougasse
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Oliven schwarz, entsteint100 g
-
Rosmarin abgezupft10 Zweige
-
Thymian abgezupft15 Zweige
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bestreuen550 g
-
Wasser320 g
-
Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen10 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Zucker1 TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
1648 kJ /
394 kcal
Λιπαρά
6 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Υδατάνθρακες
70 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
THERMOMIX® Magazin 1/2018
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPesto-Mozzarella-Rollkuchen
2ωρ.
Gougères
40 λεπτ.
Fougasse
14ωρ. 30 λεπτ.
Pizza mit Roastbeef und Pilzen
1ωρ. 40 λεπτ.
Chicken Pot Pie
2ωρ.
Pizzabrote
50 λεπτ.
Fußballbrot mit Paprikadip
2ωρ. 30 λεπτ.
Piroschki mit Möhren-Füllung
4ωρ. 10 λεπτ.
Halloween-Brötchen
3ωρ. 20 λεπτ.
Pizza Frescolina
1ωρ. 40 λεπτ.
Spinat-Tomaten-Quiche
1ωρ. 45 λεπτ.
Dinkel-Tomaten-Focaccia
1ωρ. 40 λεπτ.