Panisses (bastones de garbanzos)

Panisses (bastones de garbanzos)

4.3 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
20 unidades

Υλικά

Salsa de yogur y hierbas
  • dientes de ajo
    2
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    2 - 3 ramitas
  • de menta fresca (hojas y parte del tallo)
    2 - 3 ramitas
  • de yogur natural
    250 g
  • de sal
    1 - 2 pellizcos
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizcos
  • de zumo de limón
    1 cucharada
Panisses
  • de garbanzos secos
    125 g
  • diente de ajo
    1
  • de aceite de oliva (y un chorrito más para la sartén)
    20 g
  • de agua
    500 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizcos

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 37.8 kcal / 158.1 kJ
Πρωτεΐνη 1.7 g
Λιπαρά 1.7 g
Υδατάνθρακες 3.8 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων