
Συσκευές & Αξεσουάρ
Buchweizenblinis mit Oberskren und Forellenkaviar
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
Oberskren
-
frischer Kren geschält, in dünnen Scheiben, nach Geschmack40 - 50 g
-
Salz½ TL
-
Schlagobers kalt320 g
-
Sahnesteif1 Päckchen
Buchweizenblinis und Fertigstellung
-
Buchweizen300 g
-
frische Germ15 g
-
Milch350 g
-
Sonnenblumenöl etwas mehr zum Ausbacken30 g
-
Zucker½ TL
-
Salz1 TL
-
Forellenkaviar gekühlt200 - 250 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
14 g
Θερμίδες
1768 kJ /
423 kcal
Λιπαρά
26 g
Φυτικές ίνες
2 g
Υδατάνθρακες
32 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Herings- Schmaus
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEiersalat mit Putenbrust
45 λεπτ.
Würstchen im Schlafrock
2ωρ.
Gemüsetoast mit RUPP Big Toast
30 λεπτ.
Tschebureki
1ωρ. 20 λεπτ.
Powerriegel
35 λεπτ.
Brainpower-Muffins
30 λεπτ.
Käse-Kürbiskern-Stangerl
1ωρ. 30 λεπτ.
Koffein-Energy-Balls
1ωρ. 20 λεπτ.
Grissini
13ωρ. 40 λεπτ.
Asiatischer Gurkensalat mit geräucherter Entenbrust
10 λεπτ.
Koriander-Falafeln
40 λεπτ.
Wan Tans mit Chilisauce
50 λεπτ.