 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
菌菇肉丝蛋汤
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 40 λεπτ.
              
              
                
                3 人份
              
            Υλικά
- 
          猪里脊肉 切丝80 克
- 
          玉米淀粉1 茶匙
- 
          油15 克
- 
          蒜头 切片1 瓣
- 
          蘑菇 切片80 克
- 
          新鲜平菇 切片80 克
- 
          鸡高汤650 克
- 
          盐 根据个人口味调节1 茶匙
- 
          鸡蛋(每颗约53-63克) 打散打匀1 颗
- 
          香菜 切末5 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        13.2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        705.7 kJ  / 
                        168.7 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        9.7 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        6.5 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        品味江南
                        69 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    