Συσκευές & Αξεσουάρ
榨菜肉丝蛋汤
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
猪里脊肉 切丝80 克
-
玉米淀粉1 满茶匙
-
油15 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
料酒10 克
-
榨菜 切丝,水里浸泡10分钟沥干100 克
-
鸡高汤550 克
-
盐 根据个人口味调整¼ 茶匙
-
蛋 打匀。1 颗
-
葱 切末。5 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
12 g
Θερμίδες
679.3 kJ /
162.3 kcal
Λιπαρά
9.5 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Υδατάνθρακες
6.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
品味江南
69 Συνταγές
Κίνα
Κίνα