Aubergine glacée au miso (Nasu dengaku)

Aubergine glacée au miso (Nasu dengaku)

3.8 29 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portion

Υλικά

  • huile végétale pour huiler
  • aubergines (250 g chacune env.)
    2
  • de pâte de miso (par ex. : 2 c. à soupe de pâte de miso blanche, 2 c. à soupe de pâte de miso rouge)
    4 c. à soupe
  • de mirin
    20 g
  • de sucre en poudre
    15 g
  • de saké
    20 g
  • d'eau
    160 g
  • de graines de sésame grillées pour la finition
    1 c. à café

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 176 kcal / 735 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 9 g
Φυτικές ίνες 4.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων