Tortellini à la ricotta et aux épinards

Tortellini à la ricotta et aux épinards

5.0 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ.
8 portions

Υλικά

La farce (la veille)
  • 250 g d'eau
  • 250 g d'épinards surgelés
  • 15 g d'échalote
  • 20 g de beurre
  • 200 g de ricotta fraîche
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de poivre noir moulu
Les tortellini (le jour même)
  • 300 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 100 g de semoule de blé dur
  • 4 œufs
  • 10 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café de sel

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 294.3 kcal / 1231.2 kJ
Πρωτεΐνη 12.4 g
Λιπαρά 9.6 g
Υδατάνθρακες 39.9 g
Φυτικές ίνες 3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.5 g
Νάτριο 391.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων