Peperonata mit Pinienkernen und Kapern

Peperonata mit Pinienkernen und Kapern

3.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
10 Gläser

Υλικά

  • Paprika, gemischt rot und gelb
    2000 g
  • Zwiebeln halbiert
    350 g
  • Bird's Eye Chili, frisch entkernt, halbiert
    1
  • Olivenöl
    80 g
  • Fleischparadeiser im Ganzen
    750 g
  • Pinienkerne
    120 g
  • Tomatenmark
    20 g
  • Kapern, eingelegt abgetropft
    60 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    110 - 130 g
  • Zucker
    20 g
  • Oregano, getrocknet
    3 - 4 TL
  • Salz, unjodiert
    3 TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    1 TL

Διατροφή ανά 1 Glas

Θερμίδες 232 kcal / 970 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 15 g
Υδατάνθρακες 17 g
Φυτικές ίνες 9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων