Gratinado de pasta y frutos de mar con bechamel (sin lactosa)

Gratinado de pasta y frutos de mar con bechamel (sin lactosa)

3.5 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 raciones

Υλικά

Pasta y frutos de mar
  • de agua
    1500 g
  • de sal gorda
    1 cucharada
  • de pasta corta seca tipo tiburones, coditos, etc
    300 g
  • de aceite
    1 cucharada
  • de pescado y marisco fresco variado limpio en trozos de 2 cm (gambas, mejillones, pescado, calamar, etc.)
    500 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de pimienta molida
    1 pellizco
La salsa bechamel sin lactosa
  • de aceite
    25 g
  • de almendra molida
    35 g
  • de harina
    40 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de pimienta molida
    1 pellizco
  • de agua
    300 g
  • de cebollino fresco (προαιρετικό πεδίο) picado
    1 cucharadita

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 529.8 kcal / 2236.5 kJ
Πρωτεΐνη 26.8 g
Λιπαρά 18.2 g
Υδατάνθρακες 63 g
Φυτικές ίνες 4.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων