Συσκευές & Αξεσουάρ
Dżem rabarbarowy z wodą z kwiatów pomarańczy
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
3 słoiki
Υλικά
-
800 g rabarbaru świeżego, pokrojonego na 1 cm kawałki
-
350 g cukru żelującego 2:1700 g cukru żelującego 1:1
-
50 g soku pomarańczowego, świeżo wyciśniętego
-
1 ½ - 2 łyżeczki wody z kwiatów pomarańczy
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 słoik
Νάτριο
13.3 mg
Πρωτεΐνη
2.5 g
Θερμίδες
4024.3 kJ /
961.8 kcal
Λιπαρά
1.3 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.3 g
Υδατάνθρακες
246.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
DŻEMY I MARMOLADY
8 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMus z białej czekolady do tortów i deserów
1ωρ.
Frużelina malinowa
10 λεπτ.
Krem kokosowo-czekoladowy
15 λεπτ.
Konfitura brzoskwiniowo-żurawinowa
1ωρ. 25 λεπτ.
Dżem borówkowy
45 λεπτ.
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 λεπτ.
Krem karmelowy (dulce de leche)
1ωρ. 15 λεπτ.
Słodki sos mango z chili
50 λεπτ.
Marmolada cukiniowo-imbirowa
40 λεπτ.
Dżem z malin i czarnej porzeczki
1ωρ. 30 λεπτ.
Truskawkowy sos winegret
5 λεπτ.
Pasta pistacjowa (100%)
20 λεπτ.