
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered120 g
-
celery cut in pieces50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling20 g
-
spelt grains120 g
-
water950 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
cavolo nero tough stems removed, sliced (2 cm)300 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
230 kcal /
969 kJ
Πρωτεΐνη
6.5 g
Λιπαρά
8.5 g
Υδατάνθρακες
17.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνJanek's Chicken Soup
2ωρ.
Creamy mushroom soup
20 λεπτ.
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 λεπτ.
Curried Sweet Potato Soup
30 λεπτ.
Watercress Soup
25 λεπτ.
Cucumber Soup
25 λεπτ.
Creamy Tomato Soup
25 λεπτ.
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 λεπτ.
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1ωρ. 40 λεπτ.
Carrot and Coriander Soup
25 λεπτ.
Cullen Skink
45 λεπτ.
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1ωρ. 25 λεπτ.