
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered120 g
-
celery cut in pieces50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling20 g
-
spelt grains120 g
-
water950 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
cavolo nero tough stems removed, sliced (2 cm)300 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
6.5 g
Θερμίδες
969 kJ /
230 kcal
Λιπαρά
8.5 g
Υδατάνθρακες
17.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCarrot, Apple and Ginger Soup
35 λεπτ.
Hot and Sour Prawn Soup
15 λεπτ.
Korean Ramen with Tofu
50 λεπτ.
Janek's Chicken Soup
2ωρ.
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 λεπτ.
Broccoli and stilton soup
30 λεπτ.
Tom Yum with Prawns
25 λεπτ.
Salmorejo
30 λεπτ.
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12ωρ. 45 λεπτ.
Layered Chicken Dinner
1ωρ. 45 λεπτ.
Jewish Chicken Soup
50 λεπτ.
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 λεπτ.