
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered120 g
-
celery cut in pieces50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling20 g
-
spelt grains120 g
-
water950 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
cavolo nero tough stems removed, sliced (2 cm)300 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
230 kcal /
969 kJ
Πρωτεΐνη
6.5 g
Λιπαρά
8.5 g
Υδατάνθρακες
17.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMiso Soup with Vegetables
30 λεπτ.
Minestrone
45 λεπτ.
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 λεπτ.
Raw Beetroot Soup
5 λεπτ.
Rice Congee
4ωρ. 5 λεπτ.
Detoxifying Thai Soup
25 λεπτ.
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 λεπτ.
Korean Ramen with Tofu
50 λεπτ.
Creamy courgette soup
25 λεπτ.
Carrot and Ginger Soup
5 λεπτ.
Reuben's Stew
5 λεπτ.
Ravioli Broth with Beef
30 λεπτ.