
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mu-Err-Butter mit Sesam und Szechuan-Pfeffer
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
10 Portionen
Υλικά
-
Mu-Err-Pilze, getrocknet (siehe Tipp)10 g
-
Wasser zum Einweichen
-
Szechuan-Pfeffer, ganz1 TL
-
Sesam1 geh. EL
-
Knoblauchzehe1
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
Öl10 g
-
Zitronensaft5 g
-
Salz½ TL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
206 kcal /
861 kJ
Πρωτεΐνη
1 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
0 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 5/2018
45 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDattel-Speck-Dip
30 Min
Zwiebelbutter
10 Min
Aioli à la Axel Henkel
10 Min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 Min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 Min
Mediterraner Dip zum Grillen
15 Min
Honig-Senf-Dip
10 Min
Rote Grillsauce für Fleisch und Geflügel
10 Min
BBQ-Tomaten-Aufstrich
10 Min
Tomatenbutter
5 Min
Frischkäse-Paprika-Dip
10 Min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 Min