
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brotkranz mit Pesto, Eiern und Schinken
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
16 Stücke
Υλικά
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Wasser kalt320 g
-
Hefe15 g
-
Zucker1 TL
-
Salz2 TL
-
Olivenöl zum Einfetten
-
Gouda mittelalt, in Stücken200 g
-
Wasser400 g
-
Eier4
-
Basilikum-Pesto50 g
-
Schinken, gekocht in dünnen Scheiben80 g
-
Pfeffer2 - 3 Prisen
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
215 kcal /
900 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
24 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Cheat-Day
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMediterranes Baguette
15 godz.
Himbeer-Mascarpone-Torte
3 godz.
Fußballbrot mit Paprikadip
2 godz. 30 min
Hot Dog Muffin Style
2 godz.
Käse-Kräcker
1 godz.
Partyähre
1 godz. 50 min
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2 godz.
Mediterranes Pane Bianco
2 godz.
Tomato Rolls
2 godz. 50 min
Monkey Bread
3 godz.
Glutenfreie Speck-Quiche
1 godz. 40 min
Waldmeister-Erdbeer-Torte
6 godz. 30 min