Nussknacker

Nussknacker

4.3 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ. 30 λεπτ.
12 Stück

Υλικά

Vorteig/Biga
  • Wasser zimmerwarm
    110 g
  • frische Hefe erbsengroß (1 g)
    1 Stückchen
  • Weizenmehl Type 550 oder 700
    150 g
Roggensauerteig
  • Wasser
    130 g
  • Anstellgut (Roggensauerteig)
    10 g
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960
    100 g
Quellstück
  • getrocknete Pflaumen, entsteint in Würfeln
    40 g
  • Feigen, getrocknet in Würfeln
    40 g
  • Haselnüsse, blanchiert geröstet (siehe Tipp)
    60 g
  • Wasser kalt
    80 g
Hauptteig
  • Haselnüsse, blanchiert geröstet (siehe Tipp)
    50 g
  • Wasser zum Bearbeiten
  • frische Hefe
    5 g
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960
    80 g
  • Weizenmehl Type 550 oder 700 zum Bemehlen
  • Salz (10-12 g)
    2 TL
  • Fenchelsamen
    1 ½ TL
  • Anissamen
    ¼ TL
  • Öl zum Einfetten

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 212 kcal / 864 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 30 g
Φυτικές ίνες 3.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων