Canelones con ceps al foie

Canelones con ceps al foie

4.8 514 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • de setas deshidratadas
    20 g
  • de queso emmental en trozos
    100 g
Relleno
  • de setas deshidratadas
    30 g
  • de agua templada
    60 g
  • de aceite de oliva
    100 g
  • de cebolla en cuartos
    300 g
  • dientes de ajo
    2
  • de carne de pollo sin piel ni huesos (pechuga, contramuslo, etc.)
    1000 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizcos
  • hoja de laurel seca
    1
  • tomate maduro en cuartos
    1
  • de brandy
    100 g
  • de foie mi-cuit de pato
    90 g
  • placas de canelones
    35 - 40
Salsa y gratinado
  • de cebolla
    100 g
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de nata (35% de grasa)
    600 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta negra molida
    1 - 2 pellizcos

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 990 kcal / 4142 kJ
Πρωτεΐνη 55.1 g
Λιπαρά 55.5 g
Υδατάνθρακες 67.6 g
Φυτικές ίνες 4.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων