Dinkelbrot mit Kürbiskernen

Dinkelbrot mit Kürbiskernen

4.9 1.0K βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ. 45 λεπτ.
12 Scheiben

Υλικά

Vorteig
  • Wasser lauwarm
    50 g
  • frische Hefe erbsengroß (1 g)
    1 Stückchen
  • Dinkel-Vollkornmehl (siehe Tipp)
    60 g
Brühstück
  • Kürbiskerne
    75 g
  • Dinkel-Vollkornmehl (siehe Tipp)
    45 g
  • Brotbrösel (siehe Tipp)
    15 g
  • Wasser
    150 g
Hauptteig
  • Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
    210 g
  • frische Hefe
    5 g
  • Honig
    10 g
  • Dinkel-Vollkornmehl (siehe Tipp)
    150 g
  • Dinkelmehl Type 630 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
    200 g
  • Zitronensaft
    20 g
  • Salz (10-12 g)
    2 TL
  • Öl zum Einfetten
  • Sesam zum Wälzen

Διατροφή ανά 12 Scheiben

Θερμίδες 2200 kcal / 9214 kJ
Πρωτεΐνη 88 g
Λιπαρά 52 g
Υδατάνθρακες 322 g
Φυτικές ίνες 37.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων