Συσκευές & Αξεσουάρ
Asparagus Stem Soup
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
asparagus stems, woody ends, cut in pieces (5 cm, see tip)300 g
-
boiling water600 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
onions quartered150 g
-
olive oil plus extra for serving30 g
-
potatoes peeled and diced (2 cm)200 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper plus extra for serving2 pinches
-
crème fraîchedouble cream plus extra for serving50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
4.2 g
Θερμίδες
884 kJ /
213 kcal
Λιπαρά
14.8 g
Υδατάνθρακες
13.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
No Waste
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDanish Split Pea Soup
1 Std.
Pumpkin and Quince Soup
1 Std.
Layered Chicken Dinner
1 Std. 45 Min
Onion Soup
1 Std.
Arbroath Smokie Soup
40 Min
Baby-friendly Chicken and Barley Soup
1 Std. 15 Min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 Min
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
40 Min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min
Mushroom Broth
30 Min
Vegetable and Almond Soup
45 Min
Chicken and Sweetcorn Soup with Herby Dumplings
1 Std. 30 Min