 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
沙参玉竹黑鱼汤
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          油20 克
- 
          姜2 片
- 
          黑鱼 洗净去除内脏和鱼头,切段1 条
- 
          料酒1 茶匙
- 
          水1200 克
- 
          蜜枣2 颗
- 
          沙参15 克
- 
          玉竹20 克
- 
          猪肉 选择瘦肉,切大块,提前汆水150 克
- 
          盐1 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        31.3 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        986.5 kJ  / 
                        235.8 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        9 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.7 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        6.4 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        四季养生
                        68 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    