
Συσκευές & Αξεσουάρ
可樂燒五花、照燒茄子&味噌蒸鮭魚
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
味噌蒸鮭魚
-
白味噌40 克
-
清酒10 克
-
味醂10 克
-
洋蔥 ,切絲100 克
-
乾香菇 ,泡軟,切絲10 克
-
新鮮鮭魚片 (約兩片,厚約2公分)500 克
照燒茄子
-
冰糖粉1 大匙
-
味醂2 大匙
-
醬油膏3 大匙
-
清酒2 大匙
-
水2 大匙
-
茄子 ,切斜片250 克
可樂燒五花肉
-
醬油50 克
-
米酒30 克
-
帶皮五花肉 ,切塊(大小約4公分,厚約1公分)800 克
-
薑 ,切片20 克
-
蒜頭30 克
-
蔥 ,切段30 克
-
新鮮紅辣椒 ,略拍扁5 克
-
可樂350 克
-
水250 克
-
白芝麻5 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
1048.5 kcal /
4384.6 kJ
Πρωτεΐνη
64.8 g
Λιπαρά
74.4 g
Υδατάνθρακες
28.7 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

美善品賀新年
9 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων海南雞飯和蒸蛋
1ωρ. 20 λεπτ.
干貝炊飯和豬肉蔬菜味噌湯
1ωρ.
韓式大醬湯和芝麻海苔飯糰
Καμία βαθμολογία
艾草雞湯、麻醬秋葵和李子蛋糕
1ωρ. 30 λεπτ.
越式燉蔬菜
Καμία βαθμολογία
蒸巧克杯子蛋糕&初夏水果茶
Καμία βαθμολογία
蔬菜玫瑰蒸餃&番茄蛋花湯
1ωρ. 25 λεπτ.
彩椒太陽蛋&茄汁鯖魚拉麵、肉燥炒雙椒
1ωρ. 20 λεπτ.
午餐肉美乃滋飯&菜頭貢丸湯、香菇炒青花菜
1ωρ. 20 λεπτ.
葡萄乾起司饅頭&蟹肉棒蒸蛋、珍寶米漿
1ωρ. 20 λεπτ.
青蔥煮牛胸腺
Καμία βαθμολογία
蘑菇濃湯佐蒸火雞肉和蔬菜
Καμία βαθμολογία