Συσκευές & Αξεσουάρ
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
8 Scheiben
Υλικά
-
Zucker70 g
-
Butter in Stücken50 g
-
Honig1 TL
-
Milch300 g
-
1 Päckchen Trockenhefe, (7 g)frische Hefe (20 g), zerbröckelt½ Würfel
-
Safranpulver (125 mg)1 Briefchen
-
Weissmehl500 g
-
Salz½ TL
-
Ei verquirlt, zum Bestreichen1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1399 kJ /
334 kcal
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
56 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Brote backen mit Thermomix® Sensor
28 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
En Guete, Schwiiz!
95 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGedämpfte Chorizo-Brötchen aus dem Nester
Καμία βαθμολογία
Pita Brote
1ωρ. 35 λεπτ.
Original Bagel
9ωρ. 30 λεπτ.
Ruchbrot aus der Cakeform
3ωρ. 40 λεπτ.
Grissini
2ωρ.
Toastbrot
3ωρ.
Gefüllte Vollkornbrötchen mit Gemüsesticks und Dip
1ωρ. 10 λεπτ.
Bürli mit Roggen
12ωρ.
Irisches Buttermilchbrot
45 λεπτ.
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2ωρ. 10 λεπτ.
Bürli mit Roggen
12ωρ.
Ruchbrot im Brattopf
2ωρ. 25 λεπτ.