
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chili-Bohnen-Reis
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Chilischoten, rot, getrocknet1 - 2
-
Olivenöl20 g
-
Wasser350 g
-
Reis, parboiled250 g
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Tomatenmark30 g
-
Kreuzkümmel (Cumin)1 TL
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Salz2 TL
-
Oregano1 TL
-
Zimt¼ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Kidneybohnen (Abtropfgew. 250 g), abgetropft1 Dose
-
Mais (Abtropfgew. 140 g), abgetropft1 Dose
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
398 kcal /
1667 kJ
Πρωτεΐνη
12 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
67 g
Φυτικές ίνες
8.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Auf die Plätze, fertig, kochen!
66 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

One-Pot-Wonder
27 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBunte Focaccia (glutenfrei)
1ωρ. 50 λεπτ.
Pizza mit Ratatouille
3ωρ.
Vegetarischer Parmentier mit Auberginen-Linsen-Bolognese
1ωρ. 40 λεπτ.
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2ωρ.
Halloumi-Wraps
40 λεπτ.
Gemüse-Schmarren
30 λεπτ.
Culurgiones - Sardische Ravioli
2ωρ.
Blumenkohl-Curry
30 λεπτ.
Falafelbällchen mit Tomaten-Kokos-Sauce
9ωρ.
Vegetarische „Bacon“ Bombs
24ωρ.
Poğaça - türkische Teigtaschen
2ωρ. 40 λεπτ.
Pressknödel mit Schwammerl und Salsa-Verde-Dip
2ωρ. 35 λεπτ.