
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gebräunte Butter mit Ei und Pinienkernen
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Butter200 g
-
Pinienkerne40 g
-
Kerbel abgezupft8 Stängel
-
Petersilie abgezupft6 Stängel
-
Eier (Kl. M), hart gekocht, halbiert4
-
Fleur de Sel1 TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Schnittlauch in Röllchen1 Bund
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
343 kcal /
1438 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
34 g
Υδατάνθρακες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN 2/2018
47 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCiabatta
3 godz. 45 min
Tomaten-Schinken-Schichtsalat
35 min
Deftiger Tortellinisalat für viele
35 min
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45 min
Kartoffel-Apfel-Salat
1 godz.
Frühstücks-Omelette
35 min
Melonen-Brot-Salat
25 min
Pulpo
2 godz.
Tomaten-Brot-Salat
35 min
Coleslaw
10 min
Bulgursalat
35 min
Süßkartoffel-Kumpir mit Tempeh-Füllung
1 godz.