
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kosaken-Doppelbrot
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 30 λεπτ.
1 Stück
Υλικά
Roggensauerteig
-
Wasser330 g
-
Anstellgut (Roggensauerteig)15 g
-
Roggenmehl Type 1150 oder 960255 g
Quellstück
-
Roggenkörner170 g
-
Wasser255 g
Hauptteig
-
Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten85 g
-
frische Hefe15 g
-
Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten255 g
-
Dinkelmehl Type 630170 g
-
Salz (10-12 g)2 TL
-
Öl zum Einfetten
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
2990 kcal /
12102 kJ
Πρωτεΐνη
86 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
571 g
Φυτικές ίνες
70.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Brot backen
70 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMediterranes Rosmarinbrot
1ωρ. 55 λεπτ.
Quark-Mandel-Brötchen
1ωρ. 15 λεπτ.
Chapati
1ωρ. 10 λεπτ.
Fenchelzöpfe
3ωρ.
Laugen Croissants
1ωρ.
Sesambrot
2ωρ.
Birnen-Nuss-Brot
1ωρ. 15 λεπτ.
Vollkorneck
20ωρ.
Bierbrot
2ωρ.
Sandwich-Toast
27ωρ.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 λεπτ.
Vollkornbrot
5ωρ.