Tarama aux œufs de cabillaud

Tarama aux œufs de cabillaud

3.7 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • 1 citron jaune bio
  • 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches mélangées (persil plat, aneth, cerfeuil, ciboulette…)
  • 2 tranches de pain de mie blanc un peu sèches
  • 150 g d'œufs de cabillaud fumés (1 petite poche)
  • 4 petits-suisses à 20 % de m.g.
  • 2 c. à soupe d'huile de colza
  • du poivre moulu
  • 1 pot d'œufs de truite

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 110 kcal / 463 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 4 g
Υδατάνθρακες 6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων