Tarama aux œufs de cabillaud

Tarama aux œufs de cabillaud

3.7 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • citron jaune bio
    1
  • d'herbes aromatiques fraîches mélangées (persil plat, aneth, cerfeuil, ciboulette…)
    1 bouquet
  • de pain de mie blanc un peu sèches
    2 tranches
  • d'œufs de cabillaud fumés (1 petite poche)
    150 g
  • petits-suisses à 20 % de m.g.
    4
  • d'huile de colza
    2 c. à soupe
  • du poivre moulu
  • d'œufs de truite
    1 pot

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 110 kcal / 463 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 4 g
Υδατάνθρακες 6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων