Petersilien-Risotto mit Roter Bete

Petersilien-Risotto mit Roter Bete

4.6 241 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • glatte Petersilie abgezupft
    10 Stängel
  • Mascarpone
    150 g
  • Wasser
    700 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 ¼ TL
    1 ¼ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Zitronenschale Bio, fein abgerieben
    1 ½ TL
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    20 g
  • Risottoreis
    300 g
  • Weißwein
    50 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    4 Prisen
  • Rote Bete vorgegart, vakuumiert, in kleinen Würfeln
    250 g
  • Feta zerkrümelt
    120 g
  • Schwarzkümmel-Samen
    2 TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 602 kcal / 2520 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 29 g
Υδατάνθρακες 67 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων