
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kichererbsensalat
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Kichererbsen (à 240 g)2 Dosen
-
Wasser1000 g
-
Salz2 ½ TL
-
Muschelnudeln klein200 g
-
rote Zwiebeln halbiert2
-
Petersilie glatt, abgezupft15 Stängel
-
Olivenöl50 g
-
Zitronensaft8 EL
-
Honig2 EL
-
Salatgurke geviertelt, entkernt, in schrägen Stücken (1 cm)1
-
Feta zerbröselt200 g
-
Chiliflocken2 - 3 Prisen
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
645 kcal /
2704 kJ
Πρωτεΐνη
24 g
Λιπαρά
28 g
Υδατάνθρακες
66 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 2/2018
78 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAnanas-Lauch-Schichtsalat
8 Std. 30 Min
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40 Min
Chili-Cheese-Nachos
40 Min
Coleslaw
40 Min
Pintxo Donosti
5 Min
Marinierte Möhren
50 Min
Green Goddess Salad
20 Min
Nudelsalat
50 Min
Vitello Tonnato
24 Std.
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2 Std.
Pesto-Salat
40 Min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 Std. 15 Min